Coaching

Iets voor mij?

Coaching kan jou helpen om jezelf in beweging te zetten in een richting die jij wilt gaan. Mogelijk om een antwoord te krijgen op één of meer van de onderstaande vragen.

  • Waarom heb ik moeite met delegeren?
  • Waarom is mijn werk nooit af?
  • Waarom vind ik het moeilijk om grenzen te stellen en soms nee te zeggen?
  • Hoe vind ik een betere balans tussen werk en privé?
  • Waarom doe ik mij anders voor dan ik ben?
  • Hoe verbeter ik mijn communicatie met mijn collega’s?
  • Waar vind ik een sparringpartner om te reflecteren op mijn dagelijkse functioneren
  • ……..

Hoe pakken we het aan?

Een coachingstraject begint altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek komt jouw concrete vraag aan de orde en formuleren we de wederzijdse verwachtingen en doelstellingen. Je krijgt meteen een goed idee van het plan van aanpak en het aantal sessies dat je kunt verwachten. Coaching is maatwerk en elke cliënt heeft een andere persoonlijke aanpak en hoeveelheid tijd nodig, waardoor het aantal sessies per persoon en situatie kan verschillen.

Samen aan de slag

Aan de hand van de meest geschikte coachingstechnieken voor jouw situatie gaan we samen aan de slag. Natuurlijk stel ik heel veel vragen en geef ik je handreikingen om de situatie te verbeteren. Maar uiteindelijk moet je zelf aan de slag: je doet opdrachten waardoor je je bewust wordt van jouw valkuilen (en vanzelfsprekend ook je kwaliteiten) en je leert herkennen wanneer de situatie zich voordoet.

Pas zodra je bewust bent van hoe, waarom en wanneer een bepaalde situatie zich voordoet, kan je je gedrag gaan aanpassen. Het coachingsproces is niet alleen gericht op het bewustwordingsproces, ik help je ook met hands-on en toepasbare tips om je gedrag daadwerkelijk te veranderen.

Mijn stijl van werken

Tijdens het coachingstraject ben ik betrokken, adviserend en resultaatgericht. Ik maak als psychologe gebruik van mijn uitgebreide kennis en ervaring en bied maatwerk aan iedere cliënt. Jouw belang en het slagen van jouw begeleiding staan voor mij centraal.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen hun zelfvertrouwen en eigenwaarde kunnen vergroten, door ze bewust te maken van hun persoonlijke kracht en ze te stimuleren tot het nemen van verantwoordelijkheid in eigen werk en leven. Hierdoor zijn ze beter in staat hun loopbaan te sturen en hun hart te volgen.

Maak een afspraak

Maak een eerste afspraak en stel het niet langer uit: stuur een e-mail.
Toch eerst nog meer weten? Je kunt ook een kennismakingsgesprek aanvragen: stuur een e-mail.

 

Wat andere cliënten zeggen over de coaching:

Ik heb Joisel leren kennen als een zeer goede en integere executive coach, die bijzonder goed kan luisteren, alle elementen met elkaar combineert en met haar rake vragen zorgt dat je in no time doordringt tot de kern van de zaak. Zij neemt geen genoegen met halve antwoorden, laat zich niet om de tuin leiden en “prikt” liefdevol net zo lang door, totdat helder is waar ‘m de kneep zit. Zij werkt zonodig met ondersteunende theorie en praktische oefeningen die veel inzicht geven. Daardoor zijn mij een aantal patronen veel helderder geworden en heb ik mijn keuzes daarop waar gewenst bewust aangepast. Kortom: een topcoach!  D.S.


Advertentie