Loopbaanbegeleiding

Iets voor mij?

Loopbaanbegeleiding kan voor jou een geschikt traject zijn om weer op het juiste carrièrepad te belanden. Misschien worstel je wel met één of meer van de onderstaande vragen.

  • Heb ik wel de juiste job?
  • Ben ik toe aan een nieuwe uitdaging?
  • Worden mijn talenten en kwaliteiten wel voldoende benut?
  • Ik droom over verandering maar waarom kom ik niet tot actie?
  • Ik heb een paar jaar niet gewerkt en wil weer aan de slag, maar hoe?
  • Waarom lukt het niet met solliciteren?
  • ……………

Hoe pakken we het aan?

Tijdens een intakegesprek stellen we samen vast wat jouw concrete loopbaanvraag is en wat de wederzijdse verwachtingen en doelstellingen zijn. Dan stellen we een begeleidingstraject samen gebaseerd op jouw specifieke behoeften en vragen, waarbij we ook afspreken uit hoeveel sessies het traject zal bestaan. Omdat iedere cliënt uniek is en een persoonlijke en op maat gesneden begeleiding verdient, kunnen de trajecten en het aantal sessies per cliënt verschillen.

Samen aan de slag

We gaan samen aan de slag, maar ik heb natuurlijk geen glazen bol. Tijdens het begeleidingstraject gaan we met behulp van mijn ervaring en expertise, jouw loopbaanvraag beantwoorden. Ik zet daarbij de meest effectieve loopbaantechnieken in en geef je tussen de sessies huiswerk mee in de vorm van opdrachten.

Op basis van de uitkomsten van de sessies en de opdrachten, maken we een analyse en formuleren we de conclusies en vervolgstappen. Ook besteden we aandacht aan de daadwerkelijke uitvoering van de vervolgstappen. Zo help ik cliënten vaak verder door mijn uitgebreide netwerk in te zetten, of het nu is voor het vinden van een nieuwe baan, een sparring partner of een nieuwe opleiding.

Mijn stijl van werken

Ik ben enthousiast, deskundig, resultaatgericht en zeer betrokken bij mijn cliënten. Ik maak als psychologe gebruik van mijn uitgebreide kennis en ervaring en bied maatwerk aan iedere cliënt. Jouw belang en het slagen van jouw loopbaanbegeleiding staat voor mij centraal.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen hun zelfvertrouwen en eigenwaarde kunnen vergroten, door ze bewust te maken van hun persoonlijke kracht en ze te stimuleren tot het nemen van verantwoordelijkheid in eigen werk en leven. Hierdoor zijn ze beter in staat hun loopbaan te sturen en hun hart te volgen.

Maak een afspraak

Stel het niet langer uit en mail me voor meer informatie of een intakegesprek: joisel@vanderkolkcoaching.eu
Of je kunt een een kennismakingsgesprek aanvragen: stuur een e-mail. Na afloop van de kennismaking kunnen we dan eventueel een vervolg afspraak plannen.

Loopbaancheques

Als erkend loopbaancoach bij de VDAB kan je bij mij gebruik maken van loopbaancheques.
Met deze loopbaancheque betaal je slechts 40 euro voor 4 uur coaching.

Vraag bij de VDAB na of je in aanmerking komt voor loopbaancheques.
https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/hoe

 

Ik ben aangesloten bij loopbaancentrum Pygmalion.

Als je niet niet in aanmerking komt voor de loopbaancheque kan je uiteraard ook loopbaancoaching krijgen.

 


 Wat andere cliënten zeggen:

“Op een kruispunt in zowel mijn werkzame als persoonlijke leven heb ik met Joisel samengewerkt om uit te vinden welk pad ik zou moeten volgen. Joisel is een goede luisteraar en een sympathiek persoon om mee te werken. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment en blijft kritische en confronterende vragen stellen om tot de kern van de zaak door te dringen. Door de coaching-instrumenten die ze gebruikt en de opdrachten die ik heb gedaan, kreeg ik meer inzicht in mezelf en mijn situatie. Mijn samenwerking met Joisel heeft me geholpen een duidelijk beeld te vormen van mijn carrièremogelijkheden en de beslissingen die ik daarvoor moest nemen. Ik zou Joisèl van harte aanbevelen als loopbaanbegeleider.” O.v.d.S

Ik heb Joisel leren kennen toen ik niet meer wist welke carrièrestap ik wilde maken. Na zware medische problemen was ik genoodzaakt om het werk stil te leggen en alle focus op mijn gezondheid te richten. Na 7 jaar een commerciële functie te hebben uitgevoerd met een wekelijks targetsysteem, ben ik gaan beginnen twijfelen of ik wel kon blijven werken als consulente. Daarnaast had ik ook nog een sociaal leven waar ik nauwelijks nog tijd voor had. Tijd dus om de stap te nemen om met iemand die iets verder van me afstond te kijken naar mijn leven, mijn wensen en ambities.

Ik had nog nooit van loonbaanbegeleiding gehoord, laat staan er beroep op moeten doen. Dankzij mijn huisarts ben ik in contact gekomen met Joisel, die me goed op weg heeft geholpen. In het traject dat ik bij Joisel volgde, stelde ze me telkens de juiste vragen. Ze is nuchter, praktisch en respectvol in haar aanpak. Niet zo zweverig als ik er eerder van verwachtte. Bovendien had ze aandacht voor mij als mens: niet alleen op werkgebied maar ook privé. Mede door Joisel heb ik ontdekt dat ik het werk doe wat me past als een jas. Ik hoef geen stap terug te doen. Het traject heeft me veel rust gegeven en focus op mijn volgende stap. Iedereen die worstelt met een loopbaanvraagstuk adviseer ik daarom Joisel in te schakelen.” P.T. 

“Ik wil je nog eens hartelijk bedanken voor je goede werk! Dankzij jou ben ik me van heel wat zaken bewust geworden en heb ik mezelf beter leren kennen. Dank je hiervoor!”. J.S. 


 

Advertentie