Over mij

Na mijn studie Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik diverse jobs in de human resources gehad, zo ben ik onder andere trainer en werving- en selectiepsycholoog geweest.

Mensen afwijzen en nee verkopen was ook vaak onderdeel van mijn werk, terwijl ik juist iets positiefs wilde brengen! Daarom heb ik toen de (post HBO) opleiding voor Loopbaanbegeleider en Executive Coach gedaan via de methode Hoogendijk. Later ben ik ook gecertificeerd als adviseur MBTI Step I (Myers-Briggs Type Indicator). Ook heb ik de Opleiding Transactionele Analyse en Loopbaan met Zorg met veel plezier gevolgd. Eind 2019 heb ik de opleiding tot erkend stress- en burn-out coach aan de HRD Academy afgerond. Daarbij heb ik specifieke coachingsvaardigheden in relatie tot burn-out coaching en advisering rond stresspreventie geleerd.

In 2009 ben ik in Brussel als zelfstandig loopbaanadviseur en -coach gestart en sindsdien heb ik veel mensen en bedrijven kunnen begeleiden bij hun uitdagingen. Dit geeft me heel veel positieve energie en voldoening. Daarbij is mijn zelfstandig ondernemerschap goed te combineren met mijn gezinsleven met 3 kinderen.

Terugkijkend heb ik destijds de beste loopbaanswitch gemaakt die ik maar kan wensen. Ik help jou ook graag met de volgende stap(-pen) in je carrière!

Voor meer informatie:

Maak direct een afspraak

Waarom nog langer uitstellen? Maak gewoon een eerste afspraak per e-mail. Als je graag een kennismakingsgesprek wilt aanvragen: stuur een e-mail.

Advertentie